Translate

Video

Videovi iz prethodnih postova su uzeti sa You Tuba i pohvala za one čiji su videovi,a mozda će uskoro po nešto biti i autorski rad.Pozdrav

Jači od svega(Asi i Demir)






















 Pa dosadna priča dvoje koji se vole i koji zbog ostalih ne mogu biti zajedno-pa to se stalno snima,ali NE ovo nije priča o tome-
ASI je epska priča koja je začarala srca svih gledaoca. Gledali su ljubav izmedju Vode i Vatre,ljubav prkosne devojke i tvrdoglavog momka. ljubav koja je ovekovečila srtast zaljubljenih koji na kraju dolaze do onoga za čim su žudeli svo vreme. I za najlepši par za ASI i DEMIRA.

Predivni prizori i pejsaži su učinili svoj deo posla.


Niko ne bi mogao odglumeti ono što su oni da se ne vole......................<3

Nažalost svih gledaoca njih dvoje nisu završili u braku,putevi im su se razišli kada se Demir oženio 2008.

U jednom intervju koji je Demir davao za pitanje Kakve žene voli on je svesno ili nesvesno opisao ženu nalik Asi-a to sve govori.

Asi kaže da joj je drago kada se vidi sa Demirom,ali da to nije tako često jer su oboje prezauzeti poslom.

Stali su na put ljubavi oni koji je nisu hteli.

Na putu do Antakije je doživela saobraćajnu nesreću nakon čega ju je Demir i zaprosio.

Za vreme jednog snimanja,kažu da-je tadašnja Demirova devojka Burčin od silne ljubomore otišla u Antakoju na snimanje.Da bi špijunirala svog tada dečka jer je sumnjala ,a tim je sumnjama potvrdila da je nešto i bilo između Asi i Demira.

Kao što rekoh ljubav je tu da se gaji,a ne uništava.Hteli ili ne nisu mogli odoleti strasti koja ih je privlačila.


Piše se po novinama da su za vreme snimanja serije izlazile  varnice i plamen se sve više širio ,a to su videli i oni koji su ih budno pratili.

Nije im se dalo da budu zajedno van serije,ali ljubav se ne može kontrolisati.

U stvarnom životu oboje su venčani.Asi za Onura Saylaka,a Demir za Burčin......

Nakon mnogih plesova u kojima su željno čekali jedno drugo.

Uvek zajedno,imalo je nešto što ih je držalo zajedno.

Asi i Demir u zagrljaju.<<<<<<<<<<<33333333

Demir je momak iz grada,uspešan inženjer.On je u svom detinjstvu doživeo traumu zbog koje će i trpeti njegova i Asina veza.Oslonac sestri i tetki nakon gubitka mame,što ga sve to dovodi do pitanja vezane za prošlost,a to šteti vezi sa Asi.Kao zatvoren je često patio što nije mogao da pokaže osećanja,ali kada to uspeva onda se sve lađe smire i dođe do ljubavi.Tumači ga Murat Yildirim(13.april.1979.).


Asi je devojka koja svoj život provodi na farmi u Antakiji,odrasta sa konjima i bavi se poljoprivredom.Tatina mezimica  jer je jedina ćerka koja radi sa njim. 
Raskošna,prkosna i tvrdoglava Asi koju tumači Tuba Buyukustun zadire duboko u Demirovo srce i uspeva da ga zavoli pored svih prepreka i padova.


Asi i Demir.....................................ubedljivo najlepsi,najromantičniji par i par koji je uspeo da iznervira sve koji su gledali seriju ASI.

OD SADA

OD SADA SE POSTAVLJAJU I VIDEOVI,TAKO DA NA NEKIM STARIM POSTOVIMA JE UBAČEN VIDEO DA BOLJE DOŽIVITE TRENUTAK KOJI VAM OPISUJEM ILI DOGAĐAJ ILI BILO ŠTA DRUGO....NA OVOM BLOGU O NAJLEPŠOJ GLUMICI-TUBI BUYUKUSTUN...............

Vreme je za bebe


















Par u kupovini stvari za bebe. Kako pišu novine porođaj je dobro prošao i glumica je sa svojim bebicama izašla nakon 2 dana iz bolnice.



Tuba i Onur su se upoznali na snimanju serije ASI,5- godina su bili najbolji prijatelji i na kraju stali na ludi kamen. Žar je nastala na snimanju serije GONULCELEN gde Onur glumi jednu od glavnih muških uloga,a Tuba naravno glavnu žensku.

Tuba se venčala u venčanici Vere Vang ali je i imala crni pojas pa su zbog toga svi potegli pitanje zašto crni pojas,poznati turski dizajner je objasnio da su crni pojasevi u trendu,a crveni out.


Nezna se koje otac deteta jer navodno Onur to nije,zato što su se oni venčali kada je Tuba bila trudna. Pa su potekla nagađanja da je možda Muratovo(Demir iz ASI)ili je možda Canselovo(Murat iz GONULCELEN),ali talentovana glumica nije dala tačan odgovor na to.





 Na nekim se slikama vidi bračni par u kupovini,a Onur poprilično umoran.

Tuba na dodeli Elle nagrada,u predivnoj crvenoj haljini. Tuba je svojim devojčicama dala preksrasna imena Toprak i Maja. Još se nezna kome će Tuba dati pravo da eksluzivno slika bebe za časopis.

U šetnji već pri pomakloj trudnoći sa savojim mužem Onurom.................Tuba je već u drugom mesecu uzela porodiljsko i izjavila je da se neće pozdravljati poljupcima već rukovanjem zbog toga da ne bi na neki način zarazila sebe a pritom i svoje devojčice...


Prelepa Tuba je dobila dve devojčice-bliznakinje.......Porordila se 19.januara u jutarnjim casovima. Tubi su fanovi u Arapskim zemaljama zamerali zato sto se udala tajno u Turskom konzulatu u Francuskoj i jos zato sto se bila trudna(drugi mesec)kada se venčavala u avgustu 2011 za svog sadašnjeg supruga Onura Saylaka.