Translate

Berguzar Korel umesto Tube! Kenan Imirzalioglu - (Gloria)




Na kraju će Berguzar Korel ( Šeherezada iz "1001 noći") glumiti sa Kenanom Imirzalioglu-om. Zato što je Tuba odbila ulogu,piše GloriaJoš se pretpostavlja da će serija biti hit zato što su ovo dvoje glumaca veoma popularni kako u Turskoj tako i van granica ove zemlje. Tuba nije prihvatila ulogu zbog obazeva oko bebica i zato što bi joj ova glavna uloga oduzela puno vremena.


Ovo je broj za ovu nedelju (478).
U ovom članku možete pročitati kakav tip žene voli,da želi postati otac,kako je provodio detinjstvo.....i mnogo toga.






Mis-Za vas koja je najlepša glumica Turske?

Koja je za vas najlepša? 
Mis-najlepša turska glumica






Biramo najlepšu tursku glumicu

Ovo su glumice koje sam ja izabrala ako imate vi neku koju nisam stavila napišite mi ime i  ubacićemo je u glasanje(ali to važi samo do proglašenja 6 glumica).
Napravila sam šest grupa po tri turske glumice. Vi iz svake grupe odaberite onu za koju smatrate da je najlepša ( onu koju volite najviše ). Tako će se napraviti uži krug najlepših glumica Turske. Da vidimo koja će pobediti na ovom blogu. 
Posle 6 glumica prelazimo na 3 i posle proglašavamo pobednicu. 
Kada budete odabrali 6 glumica za svaku ću malo detaljnije napraviti opis.
 Kada budu izabrane 3 glumice postaviću video svake ( scene iz neke seije,filma...) . 

Nadam se da će te u što većem broju glasati i dati svoj glas vašoj glumici.
Takmičenje (glasanje) traje nekoliko dana zato požutite i glasajte.
Glasa se preko komentara.

Yüregine sor (2010)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLE0D67ECE252ACA43&feature=plcp


Ovde se nalazi Tubim film koji je snimala 2010.godine "Yuregine Sor" (Pitaj  svoje Srce)


























Iako sam postavila ceo film vi možete na onoj adresi gore videti isti ovaj ali i mnoge druge  prevedene filmove.








naj

Za najlepšu glumicu ZNAMO SVI odabrana je Tuba a za najlepšeg glumca Kivanc Tatlitug (Halil iz seije "Ljubav i osveta", Behlul iz serije "Zabranjeno voće i Mehmed iz serije "Gumuš")

Pantene - vraća Tubu na posao

Tuba je nakon dužeg odmora i uživanja sa svojom porodicom počela da se vraća poslovima. U Varšavi je snimila novu reklamu za Pantene,a reklamu je radio poznati svetski reditelj David Johnson.








http://hr-hr.facebook.com/notes/tuba-b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn/tuba-b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn-is-back-on-sets/10150824959106801?comment_id=22209573&offset=0&total_comments=16


evo ga taj tekst i na engleskom

Kuća za 1,000,000 dolara

Tuba je kupila kuću u kojoj živi sa svojim mužem i decom za neverovatnu cenu. Iako je zbog trudnoće morala da se odrekne mnogih poslovnih projekata Tubi nije bio problem da da većinu novca na ovako skupu kuću,a tu će pored lepote ove kuće i njene bliznakinje biti sigurne od radoznalih novinara. Kuća se nalazi u Arpskom delu Istambula u ulici Boustan.

Nesreća ili pokušaj ubistva???Tuba zamalo umrla???

Zamalo nismo ostali bez naše glumice. 25.8.2008. godine Tuba je doživela lakšu saobraćajnu nesreću. Udarila je kolima u banderu,kola je uzela od oca da bi se provozala i odjednom je izgubila kontrolu. Tada je letovala u Bodrumu kod roditelja. Srećom nije bila teže povređena.
Govori se da je Burcin Terzioglu žena Demira iz serije "Asi" Murata Yildirim-a takođe nama poznata kao i Azad iz serije "Ezel" namestila Tubi nesreću. Poznato je da je njen otac veoma moćan i pričalo se da je ona izvršila atentat na Tubu.
Tuba je naravno u emisiji "Seffaf Oda" sve porekla i govorila je da nesreće nije ni bilo (14.12.2008. je Tuba gostovala u emisiji). To vidite i na slikama sa prevodom na engleski.

Postoji i to da je Tuba lagal da bi prikrila ovaj događaj zato što se svašta pričalo ali na vama je da sami procenite u šta će te verovati.


Postavila sam celu emisiju i dobro je što ima prevod makar i na engleski.
Drugi video(deo) je onaj u kome Tuba priča o nesreći,a ima i slika iznad.



Procenite sami!

http://sr-rs.facebook.com/note.php?note_id=252290584789436

Najlepša ........................ovo je FB stranica na kojoj je prikazana anketa glasova ........ Tuba prvo mesto,Beren drugo...............

Veličanstvena Tuba!Slike




Krenule su priče o Tubinoj ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" i povodom toga sam napravila ove slike............otvorena je nova tema,a toj sam temi dala ime"Veličansvena Tuba". 
Ovako je to trebalo da izgleda.................Tuba i Kenan u zajedničkoj seriji

Veličanstvena Tuba!Tuba u seriji "Muhteşem yüzyı"


    Kruže priče da će Tuba zaigrati i u seriji "Sulejman Veličanstveni". Gecce piše da je moguće da će Bred Pit i Tuba igrati u seriji. 
Timur Savci (TIMS PRODUCTION) produkcijske kuće pokušava da pored Breda nagovori Tubu da glumi u seriji. Tuba je prema glasinama odbila glavnu ulogu u planiranoj seriji sa Kenanom zato što ne želi da se puno razdvaja od svojih bebica.
Uloga u Sulejmanu je sporedna i to joj više odgovara.
 Glumiće ženu princa Mustafe(Mehmet Gunsur) Rümeysa Haseki Sultan je lik koji će Tuba oživeti ako pristane a šanse su velike za to. 






MAHIDEVRAN I HUREM