Translate

Vreme je za bebe


















Par u kupovini stvari za bebe. Kako pišu novine porođaj je dobro prošao i glumica je sa svojim bebicama izašla nakon 2 dana iz bolnice.



Tuba i Onur su se upoznali na snimanju serije ASI,5- godina su bili najbolji prijatelji i na kraju stali na ludi kamen. Žar je nastala na snimanju serije GONULCELEN gde Onur glumi jednu od glavnih muških uloga,a Tuba naravno glavnu žensku.

Tuba se venčala u venčanici Vere Vang ali je i imala crni pojas pa su zbog toga svi potegli pitanje zašto crni pojas,poznati turski dizajner je objasnio da su crni pojasevi u trendu,a crveni out.


Nezna se koje otac deteta jer navodno Onur to nije,zato što su se oni venčali kada je Tuba bila trudna. Pa su potekla nagađanja da je možda Muratovo(Demir iz ASI)ili je možda Canselovo(Murat iz GONULCELEN),ali talentovana glumica nije dala tačan odgovor na to.





 Na nekim se slikama vidi bračni par u kupovini,a Onur poprilično umoran.

Tuba na dodeli Elle nagrada,u predivnoj crvenoj haljini. Tuba je svojim devojčicama dala preksrasna imena Toprak i Maja. Još se nezna kome će Tuba dati pravo da eksluzivno slika bebe za časopis.

U šetnji već pri pomakloj trudnoći sa savojim mužem Onurom.................Tuba je već u drugom mesecu uzela porodiljsko i izjavila je da se neće pozdravljati poljupcima već rukovanjem zbog toga da ne bi na neki način zarazila sebe a pritom i svoje devojčice...


Prelepa Tuba je dobila dve devojčice-bliznakinje.......Porordila se 19.januara u jutarnjim casovima. Tubi su fanovi u Arapskim zemaljama zamerali zato sto se udala tajno u Turskom konzulatu u Francuskoj i jos zato sto se bila trudna(drugi mesec)kada se venčavala u avgustu 2011 za svog sadašnjeg supruga Onura Saylaka.

Нема коментара:

Постави коментар